tag første skridt i dag

Bestil materiale

Har du lyst til at hjælpe en masse dyr?

Så bliv folder-uddeler eller hæng nogle plakater op! Folderuddeling er en af de mest effektive aktiviteter, du kan gøre som enkeltperson, hvis du ønsker at hjælpe en masse dyr. Research viser, at cirka hver 2. folder, du uddeler, redder livet for ét dyr. Så uddeler du fx 50 foldere, så redder du faktisk 25 dyr! Du kan bestille materiale i formularen nederst på siden. Vi har dette materiale tilgængeligt lige nu:

Gør en forskel – folder

Denne folder er vores primære folder. Heri kan man læse om forskellige årsager til at spise mere vegansk: både de etiske ift. dyrevelfærd, men også ift. sundhed og miljø.

Vegetarisk starter guide – magasin

Magasin på cirka 40 sider, som du kan uddele til din klasse eller i forbindelse med at du fx serverer vegansk kage for folk, der mangler inspiration til at levere mere vegansk. Alt i magasinet er 100% vegansk og har inspiration til opskrifter og indkøb.

Pels – flyer

1-sides pels-flyer, der informerer om pelsindustrien og opfordrer til at sige nej til pels.

Veganerudfordringen – postkort

Postkort i A6-format. Kan uddeles, lægges i butikker, biblioteker osv. eller i postkasser. På bagsiden er der information om tilmelding til VeganerUdfordringen samt information om grunde til at tage VeganerUdfordringen.

Veganerudfordringen – plakat

Plakat i A3-format, som du kan hænge op på gymnasier, biblioteker, ungdomshuse osv. Plakaten opfordrer til at tage VeganerUdfordringen.

Tips til folderuddeling

Gode steder at uddele foldere er fx uden for indgangen til gymnasier, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner, uden for indgangen til shoppingcentre, tæt på togstationer, metrostationer og andre banegårde, hvor der ankommer en masse mennesker. Det er også en rigtig god idé at uddele foldere, når der er nogle events og begivenheder, hvor mange folk samles – fx festivaler, byfester, folkemøder, studiemesser på uddannelsesinstitutioner etc. 

Videoer med guide til, hvordan man bedst uddeler foldere:

How to leaflet – basic leafleting techniques

MFA’s guide to leafleting

Download Vegetarisk Starter Guide

Klik på nedenstående link for at downlade Vegetarisk Starter Guide helt gratis.

Download PDF

Få nyheder på SMS

Hvis du bor i nærheden af en lokalforening og er interesseret i at være aktiv for dyrene sammen med andre frivillige der, så send en sms med “DAaktiv” til 1245