Er du imod buræg? Duk op til demonstration, når vi retter fokus på buræg ved Burger King – en af verdens største fastfood-kæder!

HVOR: foran Burger King på Rådhuspladsen
HVORNÅR: kl. 17.00 – 18.00 d. 28. oktober 2020

Burger King anvender globalt stadig en kolossal mængde buræg. Disse burhøns lider og kan ikke tale for sig selv – så lad os være deres stemme i stedet. Vær med, når vi siger nej til buræg! Læg mærke til Burger King har sagt farvel til buræg her i Danmark, men stadig bruger buræg de fleste andre steder i verden. I solidaritet med kyllinger og dyreretsorganisationer resten af verden, så går vi på gaden i Danmark.

Tag dine venner, familiemedlemmer og kolleger med – jo flere mennesker, jo mere pres kan vi lægge på kæden. Husk at tage varmt tøj med til at stå imod efterårskulden – så sørger vi til gengæld for skilte, bannere og flyers.

Alle er velkomne, uanset om det er allerførste gang, at du tager til demonstration, eller om du er erfaren inden for dyreaktivisme. Hvis du har specifikke behov eller gerne vil have nogen at følges med til demonstration for at føle dig tryg, er du mere end velkommen til at skrive til os – så forsøger vi at finde en løsning, så du kan få en god oplevelse som muligt.

Vi glæder os til at se jer – i fællesskab skaber vi forandring! 💚

Læs mere om Burger King kampagnen: BurgerKingBrutality.com