Dyrenes Alliance i Frederiksberg Lokalradio

Selfe i radiostudie af presseansvarlig fir Dyrenes Alliance, Lars Corvinius Olesen, radiovært Sanda Milena Elkjær og radiovært  René Sten

FREDERIKSBERG LOKALRADIO SÆTTER FOKUS PÅ DYR

Frederiksberg Lokalradio inviterer en lang række af dyreorganisationer ind for at tale om deres arbejde for dyrene. Her er Dyrenes Alliance selvfølgelig inviteret ind for at fortælle om deres vigtige arbejde.

 

Fokus på dyrs rettigheder

Radiovært Sandra Milena Elkjær og presseansvarlig Lars Corvinius Olesen sig fik en hyggelig og informativ snak om Dyrenes Alliance, deltagerene i Veganerudfordringen, vores nye kampagne for fiskene, Frie Finner, og meget andet.
På med lyttelapperne og hør en glad udsendelse og hyggelig dialog om Dyrenes Alliance og vores arbejde for dyrene.

Klik på linket her for at lytte til udsendelsen – den varer ca 27 minutter.

Vi talte bl.a. om VeganerUdfordringen, der har vokset med popularitet og succes ikke kun forandret utallige individers liv, men også har spillet en afgørende rolle i at øge bevidstheden om veganismens positive indvirkning på dyrene vilkår, klimaændringer og personlig velvære.

 
I 22 dage lærer folk at spise lidt flere plantebaserede retter, smage noget de aldrig har prøvet før og lære nogle nye vaner, som i bund og grund hjælper dyrene, hver gang de tager de valg
— Lars Corvinius Olesen, om VeganerUdfordringen
 
 

Andre deltagere i programserien fra Frederiksberg Lokalradio:

Radiovært Sandra er selv plantebaseret, og valgte at bruge sin platform i Frederiksberg Lokalradio til at sætte fokus på organisationer, der kæmper for dyrene. For vi er mange, der kæmper for dyrene - på hver vores måde.

I programrækken har man derfor også kunnet møde andre organisationer, der sætter fokus på dyr såsom: Oasa, Anima, Dyreværnet, Dyrenes Beskyttelse, World Animal Protection og Verdens Naturfonden WWF.

 

Bliv en del af noget større

Du kan være med til at gøre en kæmpe forskel i millioner af dyrs liv og samtidig blive en del af et voksende fællesskab. Bliv en del af bevægelsen.

Lars Corvinius Olesen, presseansvarlig og digital koordinator

Lars tager imod pressehenvendelser og koordinerer vores digitale tilstedeværelse.

Forrige
Forrige

Choosing Compassion: Why We Should Opt for Vegan and Cruelty-Free Cosmetics

Næste
Næste

Livet i havet er langt fra en Disney-film: Det er på tide at give fiskene frie finner